
نقد روشنفکری

استاد اصغر طاهرزاده در پاسخ به سوالی پیرامون کتاب «دارالشفا» تالیف استاد وکیلی ضمن پاسخ به این سوال گفت: تعطیلی حرم ها با تجویز پزشکان کار تخصصی نبوده است.

حجت الاسلام و المسلمین وکیلی در برنامه « تا آسمان » به این سوال که آیا ملائک اختیار دارند یا نه پاسخ می دهد

صوت/ پاسخ های ارزشمند استاد وکیلی به سوالات و شبهات مطرح شده پیرامون کتاب «دارالشفاء»

نماهنگ/ حجت الاسلام و المسلمین وکیلی پاسخ می دهد/ اگر در ماه رمضان شیاطان در بند هستند چه کسی انسان را وسوسه می کند؟

نماهنگ/ حجت الاسلام و المسلمین وکیلی در برنامه تلویزیونی تا آسمان تقدیم می کند: در شب قدر چه اتفاقی رخ میدهد؟ این شب چه فرقی با بقیه روزها و شبها دارد؟

عکس نوشته/ اصلِ «قانون جذب» صحیح است و از پیامبر اکرم نقل شده «تَفائلوا بِالخیر تجِدوه؛ فال نیک بزنید نیکیها را مییابید» ولی...

کتاب «دارالشفا» به قلم حجت الاسلام و المسلمین استاد محمد حسن وکیلی ( مدرس دروس خارج حوزه علمیه مشهدمقدس) حرفی نو در نسبتِ تعطیلی حرم های مطهر، ویروس کوئید 19، علوم تجربی و علوم مجرد است. این کتاب را در قسمت انتهایی همین صفحه دانلود کنید.

معمولاً مدعیان روشن فکری دینی این طور وانمود میکنند که مستدل سخن میگویند و از خرافات و کلمات بیاصل و اساس اجتناب میکنند ولی انسان گاهی در یک نوشته یا مصاحبه کوتاه با حجم بسیار زیادی از خرافههای به ظاهر علمی مواجه میشود که گوینده بر آنها تأکید کرده و قسم هم میخورد.

اگه ماه رمضان ماه میهمانی خداست، آیا میزبان به میهمانانش باید گرسنگی بده؟!! /// پاسخ حجت الاسلام و المسلمین وکیلی در برنامه تلویزیونی «تا آسمان» به این سوال و شبهه را ببینید

حجت الاسلام و المسلمین در برنامه « تا آسمان» شبکه خراسان رضوی به این سوال پاسخ می دهد: زیارت اولویت دارد یا کمک به فقرا؟

حجت الاسلام و المسلمین در برنامه « تا آسمان» شبکه خراسان رضوی به این سوال پاسخ می دهد: آیا هر پدیده ای علت می خواهد؟

حجت الاسلام و المسلمین در برنامه « تا آسمان» شبکه خراسان رضوی به این سوال پاسخ می دهد: اگر خدا هست چرا او را حس نمی کنیم؟

حجت الاسلام و المسلمین در برنامه « تا آسمان» شبکه خراسان رضوی به این سوال پاسخ می دهد: آیا بلا و اتفاقات بد خواست خدا هست؟

نسخه چاپی کتاب «عیار تجربه» که در تبیین جایگاه تجربه و نقد علوم تجربی به قلم حجت الاسلام و المسلمین استاد وکیلی می باشد را می توانید در پایین همین صفحه خریداری نمایید.

صوت تجمیع شده مناظره مجازی حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد حسن وکیلی و دکتر سروش دباغ که با موضوع مقاله «الاهیات روشنفکری» دکتر سروش دباغ برگزار شد را می توانید دریافت نمایید.

عکس نوشته/ رشد کردن یعنی بالارفتن و انسان تا به بالا توجه نکند، بالا نمیرود. انفاق و... فقط بار را برای بالارفتن سبک میکند.

در ادامه سلسله نشست های علمی تخصصی مرکز تخصصی نور حکمت رضوی، نشست «ملاحظاتی در مبانی فلسفی “علوم تجربی”» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین استاد وکیلی برگزار می شود.

Dan Gibson مستندساز انگلیسی اثری را درباره تغییر مکان قبله از پترا به کعبه تولید کرده است که توسط آیت الله وکیلی ( استاد دروس خارج حوزه علمیه مشهدمقدس) مورد نقد قرار گرفته است.

پاسخ آیت الله وکیلی (استاد دروس خارج حوزه علمیه مشهدمقدس) در تبیین «حقیقت وحی» با نقد نظریه «رویای رسولانه» آقای عبدالکریم سروش را در این ویدئو ببینید

پاسخ حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن وکیلی به این سوال را می توانید در ویدئوی زیر ببینید: آیا حجیّت قرآن کریم فقط ناظر به همان موقعیت تاریخی و جغرافیایی است که در آن نازل شده است؟

کرسی آزاداندیشی با موضوع 'مردم سالاری دینی و دموکراسی لیبرال' nv سالن اجتماعات دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد.

بخش اول از نقد رویای رسولانه سروش در موضوع معنای عام کلام الله به کلام حجت الاسلام و المسلمین استاد وکیلی مدرس دروس خارج حوزه علمیه مشهدمقدس را می شنوید

حجت الاسلام و المسلمین وکیلی تبیین می کند/ نگاه اسلام به زن چگونه است؟ افقی که اسلام برای زن در نظر دارد چیست؟

حجت الاسلام و المسلمین وکیلی استاد سطح عالی حوزه علمیه مشهدمقدس پاسخ می دهد: چرا عزاداری ها در دهه اول محرم و قبل واقعه عاشورا است؟

حجت الاسلام و المسلمین وکیلی پاسخ می دهد: چرا امام حسین علیه السلام مثل امام حسن علیه السلام صلح نکردند؟

این مناظره مجازی با موضوع «درباره مقاله الاهیات روشنفکری» در ابرگروه فلسفه و کلام برگزار می شود.

نشست بررسی مفهوم «کلام الله » و نقد نظریه عبدالکریم سروش در باب «رویای رسولانه» در مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار می شود.

در حکمت متعالیه همه سخن در این است که معاد و حشر مختص به روح و نفس نیست بلکه بدن انسان و بالاتر از آن تمام موجودات جسمانی به سوی خداوند متعال محشور میشوند تا جائی که به تعبیر حدیث شریف: فَلَوْ أَنَّ رَجُلًا تَوَلَّى حَجَراً لَحَشَرَهُ اللَّهُ مَعَهُ یَوْمَ الْقِیَامَهِ؛ اگر کسی سنگی را در دنیا دوست داشته باشد خداوند در قیامت او را با آن سنگ محشور میفرماید.