جزوات و مقالات
کتاب حاضر مجموعه چهار سخنرانی از استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی در شبهای فاطمیه 1441 میباشد که دربارۀ جلوههای توحید در زندگی حضرت سیدة النساء فاطمة الزهراء سلام الله علیها و مقامات توحیدی آن حضرت بیان شده است.
معمولاً مدعیان روشن فکری دینی این طور وانمود میکنند که مستدل سخن میگویند و از خرافات و کلمات بیاصل و اساس اجتناب میکنند ولی انسان گاهی در یک نوشته یا مصاحبه کوتاه با حجم بسیار زیادی از خرافههای به ظاهر علمی مواجه میشود که گوینده بر آنها تأکید کرده و قسم هم میخورد.
پاسخی به اتهام تجویز گوساله پرستی به محیی الدین عربی و علامه حسن زاده آملی دامت برکاته
خواطر در نفس انسان دائماً در عبور و مرور است. گاهی عامل اینگونه تفکراتی که بدون کنترل در وجود ما در عبور و مرور هستند «درونی» و گاهی «بیرونی» می باشد
بررسی نسبت عمل خلاف شرع به مرحوم علّامه طهرانی ره در قطع ارتباط با برخی از بستگان
مقاله حاضر با بررسی چهار محور هدف، شاهراه، راهکارها و آثار و لوازم این مکتب به تبیین شاخصههای آن پرداخته و اموری از قبیل: فناء ذاتی، معرفت نفس، لزوم ولایت، تعبّد به شریعت، عشق، ضرورت استاد، علم و فقاهت، حضور در عرصه اجتماع و نداشتن آداب خاص را از شاخصههای آن برمیشمارد.
در حکمت متعالیه همه سخن در این است که معاد و حشر مختص به روح و نفس نیست بلکه بدن انسان و بالاتر از آن تمام موجودات جسمانی به سوی خداوند متعال محشور میشوند تا جائی که به تعبیر حدیث شریف: فَلَوْ أَنَّ رَجُلًا تَوَلَّى حَجَراً لَحَشَرَهُ اللَّهُ مَعَهُ یَوْمَ الْقِیَامَهِ؛ اگر کسی سنگی را در دنیا دوست داشته باشد خداوند در قیامت او را با آن سنگ محشور میفرماید.